Zlecenia, Praca - nowaRobota.pl
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Zarejestruj się
    • Zaloguj się

Pracownik gospodarczy

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Praca fizyczna
    2 Posty 2 Uczestników 1.2k Wyświetlenia
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • O Niedostępny
      Olaa
      ostatnio edytowany przez

Pracownik Utrzymania Terenu Zewnętrznego
      Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza
      Region: Śląskie

Poszukujemy pracowników do utrzymania terenu zewnętrznego w Dąbrowie Górniczej.

Praca polega na dbaniu o czystość na terenach zewnętrznych, zimowym utrzymaniu terenu - odśnieżanie, solenie. Praca od 7:00-15:00

Wymagamy:

Chęci do pracy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV lub kontakt telefoniczny pod numerem

609 -127-127

Kandydatów przesyłających swoje CV prosimy o zamieszczenie odrębnych zgód w dokumentach:

Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych w celu realizacji procesu rekrutacji.

Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych na okres przyszłych rekrutacji nie dłużej jednak niż przez okres jednego roku.

Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie mojego wizerunku zdjęcia zawartego w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych w celu realizacji procesu rekrutacji.

Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie mojego wizerunku zdjęcia zawartego w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych również w celu realizacji przyszłych procesów rekrutacyjnych nie dłużej jednak niż przez okres jednego roku.

Rodzaj pracy: Pełny etat, Część etatu

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
      • A Niedostępny
        Aspekt
        ostatnio edytowany przez

ASPEKT - NOWE SPOJRZENIE NA PRACE!
        Jesteśmy agencja pracy na polskim rynku.
        Oferujemy profesjonalne usługi zatrudnienia osób z Ukrainy, Mołdawii , Gruzji oraz krajów Wschodnich.

Specjalizujemy się w szeroko pojętym Outsourcing oraz Leasingu pracowniczym.

Działamy w oparciu o najwyższe standardy etyczne i biznesowe.

Jesteśmy otwarci na wszelkie warianty współpracy.

Jeśli potrzebujesz pracowników.
        Masz trudności z ich znalezieniem?
        Jeśli brakuje ci rąk do pracy. Napisz.!!

Gwarantujemy rzetelnych, dyspozycyjnych i uczciwych pracowników dla każdej firmy. Dostosujemy się do Twoich potrzeb.

Skontaktuj się właśnie z Nami - to nic nie kosztuje.!

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
        • Pierwszy post
          Ostatni post
        FAQ | Kontakt | Regulaminy | By NodeBB | 2025 © nowaRobota.pl